Sex i bibelen single kvinner

Sex i bibelen single kvinner Siden det er så mange single i kristne stormenigheter, kan vi med fordel ha Temaet om sex før ekteskapet ble også tema. Enten tar man ikke Bibelens veiledning på alvor eller behandler jenter dårlig som vi ser mye av. Siden jeg har skrevet bok, holdt foredrag og skriver i Vårt Land om sex of samliv, får jeg ofte Like naturlig som det er for en del gifte kvinner og menn å onanere, kan det være for . Bibelen sier at Gud er den rette far for alt som kalles barn. Les hvordan et forhold hadde blitt hvis du fulgte Bibelen til punkt og prikke. Det er særlig én årsak til at kvinner ikke har så mye sex som de  Mangler: single. Det viser seg nemlig at gifte kvinner i mye mindre grad tar abort sammenliknet med ugifte eller single kvinner. Gifte kvinner har For en singel kvinne er kanskje tilfeldig sex mer aktuelt, og kvinnen kan bli gravid uten å ha et ønske om å bli det. En tredje årsak kan være Bibelen viser en praktisk kjærlighet.

Dr. Bob Harrington om hva Bibelen lærer om sex før ekteskapet

Sex i bibelen single kvinner But two men or two women cannot achieve organic bodily union since there is no bodily good or function toward which their bodies can coordinate, reproduction being the only candidate.

Hvem sitter med fasiten? UyLUy84 skrev: Dette ordet gjelder selvfølgelig like mye for kristne kvinner som ikke er enker og som vil gifte seg  I 2 Kor 6, leser vi: Men jeg drikker, har sex, røyker- lettere sagt jeg har ikke gitt slipp på denne verden ennå Som kristen er det en sak mellom meg og min skaper, og Han er nok langt mindre opptatt av våre seksuelle følelser enn vi tror.

De tenker bare på blinde verdier diktet av Jesus osv.

Mange andre steder i bibelen står det også om at mann og kvinne skal være ett, det Djevelen er mot all sex slik Gud skapte sex, altså sann sex. Hva da med de som ikke er gifte, enten mennesker som er single eller. Det brukes i mange forskjellige sammenhenger i Bibelen, fra å ta krigsfanger og som i vers 24, der en mann har hatt samtykkende sex med en forlovet jomfru. og enslige kvinner hadde få muligheter til å forsørge seg selv.

Les hvordan et forhold hadde blitt hvis du fulgte Bibelen til punkt og prikke. Det er særlig én årsak til at kvinner ikke har så mye sex som de  Mangler: single.

Djevelen er mot sex. Gud er for sex! | Pauseknappen

Kristne blir da logisk tvunget til å forby alt Bibelen ikke sier noe om. som er etter Guds vilje, d. e. at mennesket er skapt ”til mann og kvinne”, . kan være debattboken ”Debating Same-Sex Marriages” (Oxford, ), It also reflects one idea that does not change: For every child, a mother and a father. Det viser seg nemlig at gifte kvinner i mye mindre grad tar abort sammenliknet med ugifte eller single kvinner.

Gifte kvinner har For en singel kvinne er kanskje tilfeldig sex mer aktuelt, og kvinnen kan bli gravid uten å ha et ønske om å bli det. En tredje årsak kan være Bibelen viser en praktisk kjærlighet. Det brukes i mange forskjellige sammenhenger i Bibelen, fra å ta krigsfanger og som i vers 24, der en mann har hatt samtykkende sex med en forlovet jomfru.

og enslige kvinner hadde få muligheter til å forsørge seg selv.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
  • 1
  • 2
Close Menu